Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Vesikauppa.com on puhtaan veden ammattilainen

Vedensuodattimet - vesianalyysit - vesiöt ja kalvopainesäiliöt sekä erityyppiset kaivo- ja vesipumput

Myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Mr.LVI vesikauppa.com on veden puhdistukseen ja suodattamiseen liittyvien tuotteiden erikoisliike. Meiltä saat talousveden suodattimet ja vedensuodattimet merivedelle sekä järvivedelle. Myös jäteveden käsittelyyn tarvittavat laitteet.

Soita Mr.LVI puhtaan veden ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

 

Vedensuodatin Watman IX 8*44 kalkki, rauta, mangaani

Watman IX 8x44 on automaattinen vedensuodatin kalkin poisto, veden pehmennys, raudan ja mangaanin poisto humusvapaista vesistä

Suodatinmalli IX 8x44
tuotto max/L min 25L
puhdistustarkoitus kalkki, Fe, Mn,
suolantarve kg/krt  3,5 kg
korkeus 1320 mm
halkaisija 203 mm
paino/kg 20kg
laitemateriaali GRP

GRP = lasikuituvahvistettu muovi

Lisäveloituksena tarvittaessa vesimääräohjaus, katso malli alasvetovalikossa.

Vedensuodatin Watman IX toimintaperiaate
lataa esite!

 

 

Hinta: 1546,00 €
MALLI
Valmistaja: Watman

Watman IX 8 *44 -vedensuodatin

Sopii kalkin poistoon pienehköistä vesimääristä, sallittu maksimivirtaama on hetkellisesti 25 L/min. Puhdistus perustuu ioninvaihtoon, jossa massa elvytetään suolalla käyttöominaisuuksien palauttamiseksi.  
Watman IX 8*44 -vedensuodatin on automaattinen eli se suorittaa elvytystoiminnon itse automaattiventtiilin ja kellolaitteen ohjaamana.

Maximi käyttöpaine on 8 baria, suositeltu minipaine yleensaä 2,5 baria. Normaali käyttöpaine on 1,4-6,2 baria, kun lämpötila on alle 38 astetta. Yhteet ovat kooltaan 3/4".

Vedensuodatin IX 8x44 on varustettu erillisellä suolasäiliöllä, mikä tulee huomioida tilavarauksessa. Suolasäiliön mitat noin 400x400 mm ja korkeus noin 500mm. Tarvittava lattia-ala putkiston kanssa noin 300*400mm ja korkeus 1340mm.

Kovuuden aiheuttamat haitat voidaan pysyvästi estää asentamalla vesilinjaan vedenpehmennyssuodatin IX. Humuksen aiheuttamat haitat voidaan estää asentamalla vesilinjaan humuksen ja raudanpoistosuodatin IX HK. Koska humus esiintyy yhdessä raudan kanssa, sekä rauda- että humuksenpoisto on järkevää tehdä samassa suodattimessa. Suodattimen sisältämässä massassa kalsium- ja magnesiumionit vaihdetaan natriumiksi, jonka liukoisuus veteen on suuri ( esim. NaCI); menetelmä on nimeltään ioninvaihto. Käsitelty vesi on pehmeää, eikä se enään tukkeuta vesilaitteita.
Kovuuden lisäksi laitteella voidaan poistaa liuennutta rautaa ja mangaania. Raudan- ja mangaaninpoistossa takuuarvot tulee sopia kanssamme aina erikseen.

Laitteella puhdistus ja mekaaninen takuu, joka voimassa ainoastaan, kun laitevalinta tehty yhdessä kanssamme.

 


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.