Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Vesikauppa.com on puhtaan veden ammattilainen

Vedensuodattimet - vesianalyysit - vesiöt ja kalvopainesäiliöt sekä erityyppiset kaivo- ja vesipumput

Myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Mr.LVI vesikauppa.com on veden puhdistukseen ja suodattamiseen liittyvien tuotteiden erikoisliike. Meiltä saat talousveden suodattimet ja vedensuodattimet merivedelle sekä järvivedelle. Myös jäteveden käsittelyyn tarvittavat laitteet.

Soita Mr.LVI puhtaan veden ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

 

Kalkinhajoittaja Trebema Aqua 3000

AQUA 3000 KALKINHAJOITTAJA SUUREMMILLE VESIMÄÄRILLE

Aqua 3000 kalkinhajoittajaa suositellaan kovempaan vedenkulutukseen (5-50m3/h)

 

Aqua 3000 soveltuu hyvin myös rivitaloihin, pienkerrostaloihin sekä myös esim. uimahalliin tai vastaaviin joissa putkien halkaisija on 25 - 125 mm ja vesijohtoverkoston pituus on enintään 1km.

Suoraa asennustilaa tarvitaan 300 mm.

Aqua 3000 hajoittaa kalkin sähköstaattisesti sekä sähkömagneettisesti

 

  • Asennetaan verkoston alkuun, putkia katkaisematta

  • sopii mm. kupari-, ruostumattoman teräs-, polyeteeni-, PEM- tai galvanointiputkelle

  • Säästää kodinkoneita, pesuaineita ja luontoa

  • Helppo asentaa

Takuu 2 vuotta

Hinta: 1240,00 €
Valmistaja: Trebema

Miten ja minne Aqua asennetaan:

Trebeman Aqua 3000 kalkinhajoittaja asennetaan verkoston alkuun esim. vesimittarin jälkeen Kalkinhajoittaja tulee asentaa ennen vesijohtoverkoston ensimmäistä haaroitusta, mutta kuitenkin mahdollisen paisunta-astian jälkeen. Kalkinhajoittaja asennetaan pinta-asenuksena, jolloin putkistoa ei tarvitse katkaista. Putken pinta on puhdistettava mahdollisesta liasta, maalista tai eristyksestä.

 

Aqua 3000 kalkinhajoittaja sopii mm. kupari-, ruostumattoman teräs-, polyeteeni-, PEM- tai  galvanointiputkiin, joiden halkaisija on enintään 100 mm ja suora pituus asennuskohdassa noin 500 mm. Vesijohto-verkoston enimmäispituus on 1000 m ja veden enimmäisvirtaus 200 l/min.
Suuremmissa virtauksissa voidaan asentaa kaksi kalkinhajoittajaa peräkkäin sarjaan tai valita suurempi Aqua-kalkinhajoittaja käyttöön.

Kovempaan vedenkulutukseen

Aqua 3000 on tarkoitettu suurille vesimäärille (5-50m3/h) rivitaloihin ja pienkerrostaloihin, myös uimahalliin- tai vastaaviin joissa putkien halkaisija on 25 - 125 mm ja vesijohtoverkoston pituus on enintään 1km. Aqua 3000 hajottaa kalkin sähköstaattisesti sekä sähkömagneettisesti.

Miten Aqua toimii:

Kalkinhajoittaja rikkoo kalkkikiteen niin että kalkki ei enää kiinnity putkien pintaan, vaan kulkee putkiston läpi veden mukana. Käsitellyssä vedessä hiilihappomäärä kohoaa hieman, hiilihappo määrä on riittävä puhdistamaan putken vanhasta kalkkikerrostumasta, mutta ei riittävä syövyttääkseen putkea. Muista puhdistaa poresuuttimet 2-3 kertaa ensimmäisen vuoden aikana, koska vanha kalkki jää ”hiekkana” poresuuttimiin. Käsittely vaikuttaa n. 48h jonka jälkeen vesi palaa pikkuhiljaa alkuperäiseen muotoon. Käsittely vaikuttaa veden pintajännitykseen, tämän vuoksi tulisikin vähentää tiski- ja pesuainemääriä n.25 %.

Kalkinhajoittaja Aqua säästää kodinkoneita, pesuaineita ja luontoa

Vesijohtovedessä oleva kalkki tarttuu helposti erilaisten putkien ja vastusten pinnalle ja heikentää siten esimerkiksi kodinkoneiden ja lämminvesivaraajien tehoa. Pyykinpesu kalkkipitoisella ja kovalla vedellä vaatii myös tavallista enemmän pesuainetta. Aqua 3000 -kalkinhajoittaja hajottaa kalkin sähköstaattisesti, jolloin kalkin kiinnittymisominaisuus häviää ja se virtaa veden mukana pois. Aqua 3000 ei vaadi kemikaaleja eikä vaikuta veden makuun, ja se on helppo asentaa vesijohtoputkia katkaisematta

 

Aqua 3000 teknisiä tietoja

Maksimivirtaama: 200 l/min.

Putkikoko: 25-100 mm

Ottoteho: 25W

Putkiverkoston pituus: max 1000m

Soveltuvuus: Rivitalot, pienkerrostalot esim. 3 - 30 huonetta

Tehoa voidaan lisätä asentamalla useita peräkääin

 

Aqua kalkinhajoittajat esite

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!